Nyhetsbulletin


2020-12-29
Lagt till Malmö Närradios pausslinga i ljudklipp


2020-12-28
Flyttat över sidan till ny server samt fixat svenska tecken


2006-12-22
Publicerat repris-ljudfilerna från sändningen 2006-12-02


2006-11-19
Publicerat webbradion


2006-10-14
Lagt upp länk till önskelåtsformuläret


2006-03-21
Lagt upp ytterligare tre videoklipp


2006-02-25
Ändrat förstasida som förberedelse inför 25-årsjubiléet
Lagt upp en sida för videoklipp
Diverse småjusteringar


2004-11-28
Ny förstasida efter jubileumssändningen


2004-11-20
Lagt upp en mailbox för önskelåtar. Länk finns på förstasidan


2004-11-19
Massor av nya ljudklipp finns inlagda på ljudklippsidan
En spellista finns numera också tillgänglig på ljudklippsidan som låter dig lyssna på alla klipp i en enda följd
Lagt till bilder från mötet på Cutty Sark och MNF, finns under bildgalleriet


2004-11-16
Uppdaterade förstasidan igen med ytterligare info om den 27/11


2004-11-13
Lagt upp reklamjinglar för jubileumsändningen på förstasidan
Justerat länkar på ljudklippsidan


2004-10-29
Radio CNS historia presenterad av Torleif, Jeanette och Ludde. Finns att läsa under historiksektionen.


2004-10-28
Det börjar nu att närma sig... Den 27/11 är det dags för Radio CNS comeback i etern. Vår website har nu flyttat till en helt egen domän http://www.radiocns.se. Tillkommen webmaster i teamet är Nicklas Strömberg. Med gemensamma krafter skall vi göra siten lite mer intressant och up-to-date med vad som händer.


2004-09-16
Nu har vi flyttat CNS-sidan från en gammal server på Tele2 till vår helt egna. http://welcome.to/radiocns fungerar forfarande men den riktiga adressen är http://radiocns.dware.com. Det är en hel del på gång i samband med Malmö närradios 25års-jubileum.. Mer info om detta kommer


1998-10-18
Nu har äntligen personallistan kommit upp under sektionen personal. Det är verkligen inte enkelt att sätta samman en sådan lista eftersom det är så pass många människor som under åren hjälpt till i föreningen. På denna lista finns de personer som under en längre tid varit engagerade. Jag är dock säker på att det finns folk som missats, tips tages tacksamt emot. Varje medarbetare har fått en sektion där man kan skriva några rader om vad man pysslade med och lite annat (utrymme för fantasi). Maila in lite text till mig så ser jag till att det kommer upp. Har du hemsida så kan även länk till denna läggas in. Under musiksektionen har ytterligare en del plattor tillkommit. Arbetet fortskrider....


1998-08-30
Idén om en hemsida för Radio CNS på Internet kläcktes när CNS hade sin förra återträff på restaurang Elyssé här i Malmö. Helt klart är det ett idealiskt media just när det gäller att sammanställa material av den typ som det här är fråga om. Vi kommer här att publicera bilder, tidningsklipp, historik och ljudklipp efterhand som vi scannar in och sammanställer material. Arbetet kommer säkert att bli ganska omfattande då det borde finnas en hel del liggande i skokartonger och liknande hos oss som en gång var med. Har du något material som du inte hittar på sidorna och som du tycker vore kul att ha med så kontakta mig (Stefan Andersson). Materialet är något tunnt nu i början men jag räknar med att det kommer in mer inom kort.


1998-09-12
Efter att ha ringt runt till olika personer som en gång varit engagerade i Radio CNS och efterlyst material så börjar det att hända lite saker. Anders och Vicky hade en del material från de senare åren som kommer väl till pass. Sidan har snyggats till lite allmänt och det har nu kommit in en del bilder från senaste återträffen och från festen 1992 hos Narvells. Några jinglar hos gjorts om till MP3-filer mest på prov men det verkar bli hyfsad kvalitet. Jingelbanden har tyvärr inte så hög ljudkvalitet längre men det går ju i alla fall att höra hur det lät (för de som eventuellt glömt). Fler kommer att publiceras framöver.


1998-09-15
I bildgalleriet har lagts till en sektion med lite gammalt tryckt material. Exempelvis utskick till medlemmar och flygblad som delats ut vid mässor och liknande. Under musiksektionen har arbete påbörjats med att visa en del av den musik som var typisk för Radio CNS. Singelskivomslag har scannats och och placerats i olika årskategorier. Fler personer har noterats i gästboken, vore roligt att se fler namn där!


1998-09-19
Håkan tittade över med en stor påse med massor av material som kommer att publiceras, visst material måste vi nog dock överväga att censurera :-)  Tekniksektionen har uppdaterats, jag tar gärna emot tips om mer info att publicera här. Någon med tekniska detaljer om sändare och liknande? Har lagt in lite bilder från studion både i tidiga och senare år. Några personalbilder har kommit upp, här kommer mer att hamna inom kort. Tanken är dessutom att före detta CNS-personal skall finnas listad här med Emailadress för de som vill.


1998-09-21
Huvudmenyn har snyggats till något samt utökats med två nya sektioner, dels denna nyhetssektion som du redan har hittat men dessutom en separat underavdelning för pressklipp. Tom ännu så länge men kommer inom kort att vara ganska välfylld. Håkan har levererat en ansenlig mängd tidningsklipp och foton som kommer in efterhand som undertecknad hinner att scanna in materialet. En ny funktion har tillkommit som ger dig möjlighet att få Email per automatik när CNS-sidan har uppdaterats med ny information, prova gärna detta, det fungerar utmärkt.


1998-09-28
Har lagt upp ett par artiklar under pressklippsavdelningen, inte mycket men i alla fall ett smakprov på vad som komma skall. Under avdelningen för ljudklipp finns nu 10Mb ljudklipp från större delen av tiden i mp3-format. För att lyssna på ljudklippen behöver du en mp3-spelare typ Winamp eller liknande. De flesta som var med på CNS-tiden finns representerade här, dock inte alla. Saknas gör exempelvis Jonas Nilsson som ändå var med flitigt under de senare åren. Jag har tyvärr inte heller tillgång till så mycket material från de tidigare åren så det är lite tunnt även där. Kommer förhoppningsvis mer framöver.


1998-10-02
Under sektionen pressklipp har nu tillkommit en hel del. Bland annat finns artiklar från Radio CNS tidiga år då CNS riskerade att bli av med sitt tillstånd att sända. Du hittar även artiklar om kravallerna utanför diskoteket Boogie i Malmö i samband med CNS populära fester. Ett par artiklar som speglar den dåvarande rivaliteten med Radio MCB har också lagts in samt några insändare. Vissa av bilderna är tyvärr ganska stora men det måste de vara för att tidningstexten skall bli någorlunda läsbar. Någon som sitter med ytterligare tidningsklipp som du inte hittar här får gärna kontakta mig så ser vi till att det kommer in.